Mysterie: Verminkte kadavers

Geschreven door
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Over de gehele wereld zijn verminkte kadavers gevonden, op zich misschien niet zo erg, maar in welke staat deze dieren gevonden zijn is toch zeer merkwaardig. De meeste dieren missen meestal een oog, de geslachtsdelen en andere organen. Wat opmerkelijk is aan de dieren is dat er geen enkel bloedspoor te vinden is.

Dit fenomeen doet zich al 10-tallen jaren voor en is nog steeds onopgelost. Dierenartsen rangschikken deze dode dieren in de categorie "natuurlijke doodsoorzaken". Zelfs de CBI (Colorado bureau of investigations= dienst die zich bezighoud met de verminkte kadavers) zei dat de dieren aangevallen waren door roofdieren.

Roofdieren kunnen het onmogelijk geweest zijn aangezien de incisies met een soort laserapparaat zouden gedaan zijn en dat deze in zeer korte tijd zouden uitgevoerd zijn.Uit onderzoek bleek dat de incisies met een soort hitteopwekkend instrument moeten gemaakt zijn. Alleen had men in de jaren '40 nog geen apparaat die dit kon doen, later wel maar dan nog zou het meer dan een uur duren vooraleer een soortgelijke incisie zou gedaan zijn. In de buurt van het kadaver werd nooit een bloedspoor gevonden en ook in de omgeving vond men geen sporen van mogelijke overvallers of sporen van dieren. De incisies werden met uiterste precisie en zuiver uitgevoerd. Zelfs de botten zijn onaangeroerd gebleven. Een dierenarts verklaarde dat de daders een goede anatomische kennis van deze dieren moest hebben.
Wat wel opmerkelijk is aan al deze voorvallen is dat mensen UFO's signaleerden boven de plaatsen waar er kadavers gevonden zijn. Tevens zijn er mensen die ontvoerd zijn door een UFO waar zij dan zagen hoe ze een koe aan het ontleden waren (dit gebeurde via hypnose aangezien die mensen niet meer wisten wat er gebeurt was).

Kenmerken

Geen bloedsporen De dieren worden gevonden in een schone omgeving, dit wil dus zeggen dat er nergens bloedsporen te vinden zijn. Ook in de omgeving van de snedes die gemaakt zijn is vrij van bloed. In sommige kadavers is het bloed afgetapt of uit het kadaver verwijderd.
Verwijdering van geslachtsorganen Bij zowat alle gevonden kadavers zijn de geslachtsorganen verwijderd.
Bij de man zijn dat de testikels en de penis die ontbreken en bij de vrouw zijn het de eierstokken, de baarmoeder, de eileider. In de meeste gevallen is slechts een deel weggesneden
Verwijdering van de huid De huid rond de mond en het onderliggende weefsel wordt meestal tot op het bot weggehaald. De snedes of incisies zijn zeer scherp en exact zonder rafels. De randen van de incisies zijn donkerder van kleur en zijn harder dan de rest van het weefsel. Bij sommige kadavers is het ontbindingsproces vertraagd met enkele weken.
Weggenomen organen In de meeste gevallen wordt het gehele achterlijf leeggehaald. Vaak ontbreken ook nog een oor, oog en de tong. De borst wordt ook nog in vele gevallen verwijderd, en dit zonder 1 spoor na te laten. De ribben en botten worden niet beschadigd, evenals de resterende organen.
Microscopisch onderzoek De incisies in het weefsel zouden met een laserapparaat gemaakt zijn. De ingreep is met uiterste precisie uitgevoerd.

Enkele waar gebeurde verhalen van verminkte kadavers

Op de Orkney eilanden werden meer dan 30 zeehonden dood aangetroffen zonder hoofd. Na een sectie op de dieren bleek dat de hoofden met uiterste precisie verwijderd waren, dus niet afgerukt of afgehakt (dit is dus niet door roofdieren gedaan). Volgens een politierapport bleek dat er een paar dagen voordien vreemde lichten te zien waren.

In Santa Victoria werden bij een koe de uier en andere organen met chirurgische precisie verwijderd. De koe lag op zo'n 100m van de boerderij. Bloed of andere sporen ontbraken.

Tussen 15 mei en 4 juni 1992 werden in Canada, niet zo ver van Vancouver, 5 katten gevonden die zeer nauwgezet doormidden waren gesneden. Bij alle dieren was één helft, met het bloed, spoorloos verdwenen.

Op 5 augustus 1992 werd een Perzische kat gevonden met een zuiver ovaal gat in het (opnieuw) bloedeloos kadaver. Perzische katten hebben van nature zeer poreuze haren en nemen elk lichaamsvocht op, uit onderzoek bleek dat er geen lichaamsvocht van buitenaf te vinden was in de haren.

Wie zijn de daders?

Uit bovenstaande feiten blijkt dus dat dit niet kan gedaan zijn door dieren aangezien roofdieren hun prooi aan stukken bijten en een bloedbad aanrichten. Leden van een sekte kunnen het ook niet geweest zijn aangezien deze waarschijnlijk niet in staat zijn om zulke operaties uit te voeren zonder een druppel bloed achter te laten. Proeven met biologische wapens op dieren misschien? Dit wordt ook in twijfel getrokken aangezien men de kadavers zou opruimen ipv ze te laten liggen. Tevens is dit een wereldwijd fenomeen. Door de bliksem getroffen is ook een optie die we kunnen uitsluiten aangezien de bliksem geen organen verwijderd. Wie de daders zijn weet niemand, dit mysterie blijft dus onopgelost.

Vancanneyt Sander

Oprichter & beheerder van Spacepage & Poollicht.be
Sterrenkunde en ruimteweer redacteur.

Dit gebeurde vandaag in 1989

Het gebeurde toen

Vanop de Europese lanceerbasis in Frans-Guyana wordt de Europese Hipparcos satelliet met behulp van een Ariane 4 draagraket in de ruimte gebracht. Hipparcos bracht tijdens zijn operationele levensduur de positie van meer dan 100 000 sterren met hoge nauwkeurigheid in kaart. Iets meer dan 1 000 000 sterposities werden iets minder nauwkeurig gemeten. Uit de door Hipparcos verzamelde gegevens bleek ook dat ons melkwegstelsel van vorm verandert. Foto: ESA

Ontdek meer gebeurtenissen

Het weerbericht op Mars

Geplande evenementen

Geen geplande evenementen
Meer Evenementen

Messier 17

Messier 17
M17 is een prachtige emissienevel in het sterrenbeeld Sagittarius (Schutter) die qua schoonheid zeker niet moet onderdoen voor de bekende Orionnevel (M42). Indien hij in onze streken hoger aan de…
Lees meer...

Steun Spacepage!

Deze website wordt aan onze bezoekers blijvend gratis aangeboden maar om de hoge kosten om de site online te houden te drukken moeten we wel het nodige budget kunnen verzamelen. Ook jij kunt uw bijdrage leveren door ons te ondersteunen met uw donatie zodat we u blijvend kunnen voorzien van het laatste nieuws en artikelen boordevol informatie.

79%

Sociale netwerken